mässfilm och mässfoto

MÄSSFILMER OCH MÄSSFOTO I SVERIGE OCH NORDEN

Behöver du stillbilder eller rörligt material från en mässa eller konferens? Det har jag erfarenhet av sedan över 20 år tillbaka.

Ofta jobbar jag direkt mot en mässarrangör för att leverera officiella bilder och filmer både för mässans egna kanaler men också för att serva journalister, bloggare/vloggare och tv på plats med högkvalitativt material.

Det kan också vara jobb direkt mot en av utställarna som vill ha professionellt resultat att visa i sina kanaler. 


REKLAM INFÖR MÄSSAN

Vill du ha hjälp att bearbeta befintligt material till tv-reklam, reklam i sociala medier eller till tv-skärmar som ska sitta på mässan? Såna jobb gör jag ofta och varvar logotyper med grafik, gammalt inspelat material, voice-over vid behov.


MATERIAL UNDER MÄSSAN

Det kan vara allt från porträttfoto på talare, timelapsefilm på mässbygge eller monterbygge, översiktsbilder med systemkamera eller drönare, intervjuer med mässbesökare eller snabba klipp både under mässans gång och efteråt för att ha bra material att pusha ut inför nästa event.

Material som jag levererar till er får ni använda framöver utan begränsningar, jag har inga komplicerade förhållanden till användningsrätt. Hör av dig med alla typer av funderingar!

Kontakt: bo.lundvang@gmail.com, 0705434846. Utgår från Västerås men jobbar över hela landet och utomlands vid önskemål.


EXEMPELFILMER

Filmklipp från eCarExpo, ABB:s monter på Elmia Automation, film från Bilsport Performance & Custom Motor Show. Fler referensfilmer hittar du här!